Страшний інцидент стався під Мелітополем у райцентрі Якимівка. Про нього повідомив "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Механізаторові одного з сільгосп підприємств відірвало руку. Його терміново госпіталізували

"В смт Якимівка при роботі з сільгосптехнікою, чоловікові 50 років відірвало руку. З травматичною ампутацією правої верхньої кінцівки він був госпіталізований в Акимовскую ЦРЛ", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український кіборг, який пройшов афганську війну, рятує сина, який постраждав через вибух на дитячому майданчику під Дніпром.

"На дитячому майданчику дітлахи, молодшому з яких 5 років, раскурочивали і підпалювали снаряд. Слідство зараз встановлює, який саме. Але, за описом Саші, це, швидше за все, був снаряд від РПГ. Саня, позивний "Гарік", побачивши це, кинувся до дітей, вирвав з рук вже займистий снаряд і хотів кинути його в бік від пацанів. Але там йшла 12-річна Юля. І курсант спробував викинути снаряд вперед, де не було людей. Але було вже пізно. Снаряд розірвався в його руках", — розповів громадський діяч, боєць АТО Сергій Цигіпа.

Нагадаємо, п'яний харків'янин влаштував в маршрутці кривавий екшн.

Як повідомляв Знай. ua, у Дніпрі кіборг врятував життя сина, не дочекавшись медиків.

Також Знай. ua писав, що українці в люті після побиття екс-мера Конотопа.