Українським морякам продовжують арешт на 90 днів. Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Слідче управління ФСБ Росії звернулося до суду з клопотанням про продовження на 3 місяці арешту українських моряків, захоплених у Керченській протоці. До 26 жовтня.

"Адвокат Микола Полозов був готовий до такого повороту, коли повідомляв, що справа налічує 20 томів, та що з урахуванням кількості обвинувачених та їх захисників, ознайомлення з матеріалами займе мінімум три місяці", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

24 Всім українським морякам у вівторок було пред'явлено звинувачення в незаконному перетині кордону РФ, у складі організованої групи. Санкція за цією статтею одна – позбавлення волі на термін до шести років.

Раніше зазначалось, що президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що звільнення полонених українських моряків не пов'язано з поверненням делегації РФ до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), їх можуть обміняти на російських громадян.

Як повідомляв портал Знай.ua, Російський корабель опинився у пастці посеред водної пустелі

Також Знай.ua писав, наказав таранити "Яна Капу": російський корабель, який напав на наших моряків, знову увірвався у води України.