У понеділок, 8 липня, теплохід, на якому перебувало 292 людини, сів на мілину в Губернському водосховищі Ярославської області в Росії. Про це пишуть росЗМІ.

Відомо, що причиною аварії стала несправність рульового управління теплохода.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чотирипалубний пасажирський річковий теплохід, який здійснює 14-денні рейси до Росії, з відправленням з Москви і Санкт-Петербурга Viking Helgi ("Вікінг Хельги") сів на мілину поблизу селища Тихвінське на Губернському водосховищі. Попередньо у судна відмовила електрична рульова машина", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згідно з інформацією, в результаті надзвичайної події ніхто не постраждав. Крім майже трьох сотень туристів на борту теплохода знаходилося близько 100 членів екіпажу.

Нагадаємо, що 1 липня в російських територіальних водах під час пожежі загинуло 14 моряків-підводників. Займання сталося на науково-дослідному глибоководному апараті.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Також портал Знай.uа писав, що Росія і США проводять екстрені консультації через бойове зіткнення між підводними човнами двох країн.