У п'ятницю, 12 липня, в Маріуполі на Металургійному комбінаті Азовсталь Ріната Ахметова при виконанні технічної операції металургійного циклу під час денної зміни стався прогар міксера №1 конвертерного цеху.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В міксері перебував рідкий чавун. Саме він і розлився на технологічний майданчик. На місце аварії прибули пожежники і співробітники підприємства для ліквідації наслідків ситуації.

Наголошується, що жертв і постраждалих під час аварії немає.

А вы говорите Чернобыль! Позавчера на МК "АЗОВСТАЛЬ" в миксерном отделении 2000тонн чугуна вылилось в цех... И это на НОВОМ миксере... Маленькие муравьи в горящем металле, это ЛЮДИ, забрасывающие огнеупорами потоки чугуна. И люди, управляющие заводом и гробящие даже новое оборудование, рассказывают нам, как приведут в порядок Украину... Во истину, КРЕПКИЕ ХОЗЯЙСТВЕННИКИ!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще
Geplaatst door Максим Бородин op Zondag 14 juli 2019

Політик Маріуполя Максим Бородін написав про подію і розповів, що в цех вилилось дві тисячі тонн чавуну. Про це він повідомив у Facebook.

"Маленькі мурахи в палаючому металі — це люди, які закидають вогнетривами потоки чавуну", - пише він.

Після аварії на підприємстві створили комісію, яка встановить причини події і масштаб шкоди, а також розробить план для підтримки виробничих потужностей.

Раніше повідомлялося, що 11 липня на території ВДНГ у Києві під час Atlas Weekend почалася пожежа. Вогонь охопив будівлю павильона.

Вогонь поширився на площі близько 40 квадратних метрів. На щастя, інцидент обійшовся без постраждалих. Як з'ясувалося, пожежа почалася близько 23:30.

Пожежно-рятувальна служба оперативно виїхала на місце події. За попередньою інформацією, полум'я охопило занедбаного приміщення павільйону №21. На щастя, в будівлі нікого не було на момент займання.

Нагадаємо, в Житомирі вогонь поглинув найбільшу електростанцію.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві пролунав жахливий вибух.

Також Знай. ua писав, що Маріуполь здригнувся від страшних вибухів, їдкий дим застилає очі.