Собака - це вірний друг і захисник. Але ще спеціально навчені собаки можуть показувати неабиякі результати, що радують серце. Так, чотири українські кінологи зі своїми спеціально навченими собакам увійшли до сотні найкращих у світі.

Чотирилапі та їхні господарі успішно працюють на Державну службу з надзвичайних ситуацій України. Відтак, зайняли почесні місця у популярному рейтингу серед сотні найкращих у світі.

Анна Кунічик із Асею (порода малінуа)

Ірина Давиденко з Аміною (порода малінуа)

Представляють Міжрегіональний центр швидкого реагування (м. Ромни, Сумської області).

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сергій Лухін та Кріс (такса)

Представляють Навчальний центр оперативно-рятувальної служби цивільного захисту (с. Ватутіне, Харківської області). Цей собака знаходиться на 90 сходинці. Це єдиний пошуково-рятувальний собака породи такса в Європі.

Валерій Радченко зі своєю вихованицею Сатті (малінуа)

Представляють Мобільний рятувальний центр швидкого реагування. Даний рейтинг оприлюднили на офіційному світі Міжнародної організації рятувальних собак (IRO).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він враховує професійну майстерність, а також рівень підготовки кінологів та їхніх чотирилапих помічників у період з 1 червня 2018 року по 22 липня 2019 року, пояснює ДСНС.

Нагадаємо, у Дніпрі врятували маленьке диво, такі кадри пробирають до сліз.

Раніше Знай.uа повідомляв, портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинок під Одесою.

Також Знай.uа писав, Запоріжжя заполонили інопланетні собаки.