Прогнозів на тиждень на просторах інтернету дуже багато і складно вибрати саме той, який дійсно таїть в собі істину. Знай.ua звернувся до відомої української віщунки Лани Яр, щоб вона підказала нашим читачам, які дії їм потрібно зробити, щоб прибрати з життя негатив і залучити благословення богів. У кожної людини є своє призначення, яке він повинен зробити протягом найближчих семи днів.

Лана Яр
Лана Яр
Віщунка знає, що потрібно зробити на цьому тижні

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня). Ваше завдання на цей тиждень - усунути небезпеку, яка знаходиться поруч. У минулому ви наробили безліч помилок щодо духу і тіла, ви використовуєте невірно свої можливості. Задумайтеся про це. Що стосується здоров'я: вам варто терміново переглянути раціон харчування. Захоплення нездоровою їжею, можливо звеселяючими напоями можуть принести проблеми з внутрішніми органами. Любовні стосунки принесуть подарунки долі, приймайте їх з чистим серцем! У ділових питаннях слід зрозуміти, що зараз ви не в змозі змінити ситуацію різкими вчинками, однак варто впевнено «підняти вітрила» і піддатися вітрі змін. Порада: не квапте себе в прийнятті рішень, покладайтеся на свій внутрішній голос. Припиніть ризиковані дії, вони приведуть до провалів і поразок!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Ваше завдання на цей тиждень: слід знайти подарунки долі, які ви не бачили до сих пір. Тому втрачаєте можливості навколо, замінюючи радість життя штучними стимуляторами. Що стосується здоров'я: Велес, бог магії вказує, що вам слід звернути увагу, що існуюча хвороба має енергетичні причини, можливо негативний вплив з боку. І поки ви не приберете причину - здоров'я може не поправитися. Любовні стосунки: можливо поруч з вами з'явиться дуже активна людина, яка зробить ваше життя запаморочливої. У будь-якому випадку, поряд з вами буде людина з вітряною вдачею, намагайтеся на цьому тижні створювати нові цікаві ситуації навколо нього, щоб ваші відносини не наздогнала нудьга. Події в діловій сфері стануть прямим відображенням досягнень або помилок ваших предків, проаналізуйте, що з того, що відбувається повторюється з покоління в покоління. Порада: вибирайте серединний, обопільно вигідний шлях, не йдіть напролом. Не пускайте все на самоплив, інакше є небезпека опуститися до рівня простих фізичних потреб.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Основна ваша задача на цьому тижні - впоратися з внутрішньою кризою, бажанням змін, яке пригнічує. Що стосується здоров'я - чекайте різку зміну ситуації. Якщо ви хворієте - швидко підете на поправку. Але якщо ж ви зараз здорові, будьте уважні, є небезпека захворіти. У любовних відносинах активно проявляться вогняні нотки. Ваш союз перетвориться в захоплюючу гру, в своєрідне суперництво, яке буде підтримувати інтерес один до одного. Трудові питання принесуть матеріальний успіх і досягнення цілей. Не ставте собі обмежень, Боги підключили вас до джерела достатку. Головне - йдіть до виконання завдання цього тижня. Порада: подумайте про те, як зміцнити своє становище в майбутньому і не проявляйте холодність, меркантильний ставлення до інших, не шукайте вигоди з хороших відносин.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні вам необхідно дуже серйозно поставитися до способу життя. Подарунок у вигляді фізичної сили і здоров'я вам може виявитися не потрібен! Здоров'я: очікується відсутність проблем зі здоров'ям, якщо ви прислухаєтеся до задачі тижні. Любовні стосунки запаляться вогником пристрасті, суперництва. Буде цікаво і захоплююче. Підтримуйте інтерес один одного яскравими проявами почуттів. Що стосується трудових питань: зупиніться на час, перестаньте підписувати документи і приймати важливі рішення. Ви не володієте достатньою кількістю інформації. Порада: зверніться до фахівця з питань правильного харчування, розпорядку дня, вам необхідна консультація. Уникайте авантюр і угод з совістю.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.