Увечері 13 липня, російські окупанти "ДНР" відправили жителя Донецька 1949 року народження на заміноване поле. Він повинен був йти по ньому в бік українських захисників.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином бойовики планували виявити системи вогневих позицій на опорних пунктах ВСУ.

"Військовослужбовці, які перебували в цей час на спостережному посту, завдяки пильній спостереження і досвіду, з легкістю змогли розрізнити громадянського від військового, і підпустили до наших позиціях, без ризику для його життя та здоров'я", – повідомляє штаб ООС.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Такий цинізм у відношенні місцевого населення є черговим доказом того, що бойовики не підтримують правил війни і норм міжнародного гуманітарного права.

Окупанти вкотре порушили норми міжнародного гуманітарного права #ООС #Операція_ОС Російсько-окупаційні війська не...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 14 juli 2019

Раніше повідомлялося, що в соцмережі террорист "ДНР" Олександр Марусенко благає про допомогу. За його словами, після отримання поранень, йому відмовляють у допомозі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан, опублікувавши його звернення в мережах.

"Воїн Дирляндии запам'ятай❗ Ти нікому не потрібен після твого використання! Олександр Марусенко з Донецьку зараз скаржиться по спільнотам ВК і збирає гроші на операцію. Всі кинули, грошей немає, допоможіть, на роботу дивлячись на обличчя в шрамах не беруть, торгують сильні болі", - написав він.

Нагадаємо, бойовик Путіна виє на весь Донбас.

Як повідомляв Знай. ua, в ОБСЄ розповіли, як Росія видає бойовика за журналіста.

Також Знай. ua писав, що українські герої потужним ударом знищили "караван" артилерії Путіна.