В окупованому Донецьку ґрунтові води підтопили бізнес-центр "Північний", що належить групі "МАКО" Олександра Януковича – сина побіжного екс-президента Віктора Януковича.
Про це йдеться у повідомленны прес-служби так званого "МНС", чинного на підконтрольній бойовикам частині Донецької області.

"15.07.2019 р. Донецьк, Київський район, пр. Київський, під нефункционирующим бізнес-центр "Північний", нефункціонуючий торговий центр "Північний" і підземний автопаркінг житлово-торгового комплексу "Київський" - підтоплення ґрунтовими водами", - йдеться в повідомленні.

Загальна площа підтоплених приміщень складає 4500 кв метрів, обсяг підтоплення становить 3200 кв метрів, рівень води до 1,2 м.

"Найбільший бізнес-центр у Донецьку по проспекту Київському, 1а затопило, перший поверх повністю під водою", - йдеться у відео.

У відеоролику йдеться, що зв допомогою чотирьох мотопомп здійснюється відкачка води. І на ранок 16 липня відкочено 1170 кубометрів води, рівень води 76 див.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше в YouTube з'явилося відео, на якому видно наслідки підтоплення будівлі. Автор відео переконаний, що мова йде про шахтні води, що виходять на поверхню.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Сірого кардинала" Януковича наздогнало правосуддя: президенту-втікачу залишилося недовго.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.