Гройсман втік з прямого ефіру після жорсткого питання Притули: відео

Поки ще чинний прем'єр України Володимир Гройсман відмовився продовжувати розмову в прямому ефірі і передчасно покинув студії "Свободи слова".

Відомо, що глава уряду навіть не попрощався з глядачами в студії. Гройсман пішов після того, як не зміг відповісти на питання Сергія Власенка з "Батьківщини" та Сергія Притули з партії "Голос".

Екстрадиція Фірташа до США: Австрія поставила жирну крапку

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Стало відомо, що у Австрії міністр юстиції країни Клеменс Яблонер дозволив екстрадицію Дмитра Фірташа до Сполучених Штатів Америки. Відомий український актор Станіслав Боклан знявся у нетривіальному іронічному відеоролику під назвою "Слуга Народу 4. Українці - Не дурні!", де він постав, як депутат Верховної Ради останніх трьох скликань. Актор в ролі прем’єр-міністра показав, як "слуги народу" часто обманюють своїх виборців.

Зеленський зміг витягти 15 моряків з пазурів Путіна, Україна завмерла в очікуванні

Брифінг Вадима Пристайка за підсумками зустрічі радників лідерів "Нормандської четвірки" YouTube: https://youtu.be/uruPHrHX8qo

Geplaatst door 5 канал op Dinsdag 16 juli 2019

Зовнішньополітичні радники країн-учасниць нормандського формату домовилися про обмін полоненими протягом місяця. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Вадим Пристайко.