Поки ще чинний прем'єр України Володимир Гройсман відмовився продовжувати розмову в прямому ефірі і передчасно покинув студії "Свободи слова".

Відомо, що глава уряду навіть не попрощався з глядачами в студії. Гройсман пішов після того, як не зміг відповісти на питання Сергія Власенка з "Батьківщини" та Сергія Притули з партії "Голос".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник "Батьківщини" зазначив, що результати діяльності будь-якого прем'єра громадяни оцінюють за змістом своїх власних холодильників" і поцікавився, чому, незважаючи на гучні заяви старої влади, на кожних міжнародних переговорах піднімається питання про корупцію в українському уряді. Сергій Притула запитав Володимира Гройсмана про тендер на дитячі світловідбиваючі жилети, який той у свій час представив, але так і не провів вчасно.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кому тоді дістануться гроші, виділені з бюджету", - поцікавився у прем'єра 30-й номер у списку "Голосу".

Після цього Володимир Гройсман, скориставшись найближчою перервою, швидко покинув студію, навіть не попрощавшись з телеглядачами. Замість себе він залишив міністра культури Євгена Нищука.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні 2019: підсумки.

Як повідомляв Знай.uа до початку опалювального сезону: українцям розповіли, як зміниться ціна на газ.

Знай.uа писав, Гройсмана помітили на смітнику, українці в істериці: "Куди воно преться?".