Стало відомо, що у Австрії міністр юстиції країни Клеменс Яблонер дозволив екстрадицію Дмитра Фірташа до Сполучених Штатів Америки.

Про це свідчать положення рішення, яке було прийнято після консультацій з міністерством закордонних справ країни з урахуванням інтересів та міжнародних правових зобов'язань Австрії, пише видання Deutsche Welle.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Питання екстрадиційного арешту та подальшої відправки українця в США зараз вирішує Земельний суд Відня. Однак, за даними журналістів, Фірташ поки залишиться в Австрії. Адвокати олігарха подали клопотання про поновлення судового розгляду справи щодо екстрадицію. Поки суд не ухвалить рішення щодо цього клопотання – видачу Сполученим Штатам відкладено.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Подальша організація видачі є сферою відповідальності іншої юрисдикції та входить в обов'язки місцевого суду по кримінальних справах Відня", – йдеться у заяві Яблонера.

Нагадаємо, Притула з "Голосу" Вакарчука зважився на відверте зізнання про родинні зв'язки.

Як повідомляв Знай.uа кислотна гра Порошенка змусила українців викинути свої комп'ютери.

Знай.uа писав, скандальна українська суддя, яка розтрощила пів-Ібіци, кайфує в будинку за 5 млн.