Голова федерації баскетболу України Максим Сергєєв поділився з українцями кричущим випадком, який стався з ним на одній з автозаправок траси Харків-Києві. На свій сторінці в соціальній мережі Facebook він опублікував опис інциденту з "мурлом" на дорогому позашляховику з донецькими номерами.

Максим Сергєєв
Максим Сергєєв

"Заїхав на заправку, заправляюся, власне. Тут залітає тойота, стає поруч, перекриваючи мені дорогу, виходить тіло і йде. Я починаю його про себе виправдовувати, шукаючи причини такого вчинку, очікуючи, що водій зараз вийде і поїде… Бак BMW GS1250 повний (модель байка частково важлива), тойота стоїть на тому ж місці". - повідомляє Сергєєв.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Далі він вирішує підійти до позашляховика і помічає, що на задньому сидінні авто сидить дівчина. Після прохання Максима прибрати машину або зателефонувати тому, хто це може зробити вона рішуче "посилає нах*й".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Заправка
Заправка

"Продовжуючи залишатися ввічливим, заходжу на заправку і цікавлюся, чия машина з номерним знаком АН 0088 IC і не можна її прибрати. Знехотя, поважно виходить мурло і питає: "А шо аое?" Спроба пояснити, що воно перекрив мені дорогу натикається на нерозуміння: "А шо задня передача не працює?" Все ж намагаюся їй пояснити, що справа не в задній передачі (якої у мотоцикла немає), а в тому, як він поставив свою машину. У відповідь я послухав і про своїх фізичних здібностях, які не дозволяють катати по заправці 300 кг і навіть було запропоновано допомогти мені і навіть зробити все самому".

Все це продовжилося образами власника позашляховика. Сергєєв, в свою чергу, намагався залишатися ввічливим і, не отримавши реакції від нього, опонент переключився на заправників з претензією, чому до цих пір не заправляють його машину. На що отримав відповідь, що авто знаходиться далеко від колонки і між ними знаходиться мотоцикл.

Заправка
Заправка

"Баньки закінчуються, я чую в свою адресу: "Гаразд, я телицям поступаюся", у відповідь летить: "Дівку ти бачиш, коли дивишся на себе в дзеркало". В мою сторону ще несеться, що мене сфотографували і тепер мені точно жіночий статевий орган, але тойота від'їжджає."

В коментарях українці "розсекретили" деякі факти з біографії власника. Як наприклад те, що він із села Волноваха Донецької області і, так само, що їм є дівчина 1998 року народження на ім'я Ірина.

Власник
Власник

Нагадаємо, легендарний нападник збірної США і команди "Голден Стейт Ворріорз" Кевін Дюрант не зможе допомогти своїм партнерам і фанатам насолодитися якісною грою.

Як повідомлялося раніше, на деяких заправках "зазеленіли" ціни.

Також, напередодні Андрій Герус призвал учасників ринку знизити роздрібні ціни на дизельне паливо слідом за оптовими.