Голова Національної поліції Сергій Князєв представив нового главу поліції Київської області Андрія Небитова, який до цього часу обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції. Про це повідомляє департамент комунікації Нацполіції.

Так, Небитова призначили на посаду в середу, 17 липня, під час робочої наради в Головному управлінні поліції області за участю голови Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна, представників прокуратури області та інших силових структур МВС.

джерело: Сергій Моргунов / theБабель
Андрій Небитов
Андрій Небитов

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Князєва, суспільство в даний час вимагає "поліції безпеки".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Саме блок безпеки - наша найбільша відповідальність. Подія, що призвела до смерті хлопчика в Переяслав-Хмельницькому, лягла чорним тавром на всю роботу поліції. Однак ми щодня повинні повертати довіру людей", - заявив глава Нацполиции.

Сергій Князєв

Нагадаємо, що в. о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь йде у відставку.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Харківщині Володимир Зеленський звільнив з посад голів чотирьох районів області.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський взявся за послів часів Порошенка.