У Рівненській області сталась страшна трагедія. У водоймі потонули батько і син. Їх затягло у вир. Про трагедію повідомив керівник прес-служби Головного управління ДСНС в Рівненській області Дмитро Мельник.

За його словами, нещасний випадок стався ввечері 19 липня в селі Глинськ Здолбунівського району. Трагічний інцидент обернувся жахіттям для цілої родини.

В озері потонув 39-річний батько і 8-річний син, обидва - мешканці р. Рівне. Водолази аварійно-рятувальної служби їх тіла підняли з дна озера.

Попередньо встановлено, що чоловік під час відпочинку на озері взяв сина на плечі. Обидва потрапили у вир, звідки вибратися живими вже не змогли.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зваблива і небезпечна водна стихія стала пасткою для двої найрідніших людей. І навіть незважаючи на головну запорука успіху на воді - уміння плавати, батько із сином потонули. Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

київський пляж
київський пляж

У розпал пляжного сезону рятувальники застерігають українців отримувати від води лише задоволення та полегшення спекотними днями. Але завжди у воді бути вкрай обережними.

Адже у річках зі швидкою течією плавати небезпечно, позаяк сила течії може бути такою, що з нею не впорається навіть вправний плавець.

Нагадаємо, що українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду в Ізраїлі і засудили до тривалого тюремного ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Японії в місті Кіото невідомий підпалив аніме-студії Kyoto Animation.

Також портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.