20 липня Україні був день тиші перед парламентськими виборами. Це означає, що будь-яка політична агітація на вулицях країни заборонена. У цьому були деякі нюанси. Проте не все було так тихо і спокійно, як здавалось.

Так, в поліцію Інгульського району 20 липня вночі близько 2:40 надійшло повідомлення. Заявник, кандидат у народні депутати, повідомив, що повертався додому, коли на нього напали двоє невідомих. Зловмисники вдарили потерпілого по голові і втекли.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Миколаївської області.

"Зі слів потерпілого, погроз або інших слів нападники не висловлювали, відразу після нападу зникли в невідомому напрямку. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", - йдетья у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до скоєння злочину. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах