Помічник президента Сергій Шефір допускає варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Лівий берег.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співвласник студії "Квартал 95" і помічник президента заявив про те, що вони не бачать коаліції партії "Слуга народу" з партією п'ятого президента України Петра Порошенко "Європейська солідарність". Однак вони допускають можливість співпраці з "Голосом" і ВО "Батьківщина".

"Ми сподіваємося, що він (Вакарчук –ред.) потрапить в Раду… Ми завжди хотіли (коаліцію з "Голосом"), і навіть це було видно по заявах Вови в передвиборній кампанії. З Порошенком - ні, з Тимошенко цілком можливо. Якщо, звичайно, будуть нормальні вимоги. Я взагалі проти коаліції. Хоч одна коаліція проіснувала довго? Це поділ портфелів, більше нічого", - заявив Шефір.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в першу чергу розглядають об'єднання з "Голосом" Святослава Вакарчука. Це підкреслило б новий стиль політики, на хвилі якого Зеленський прийшов до влади.

"Коаліція повинна бути 226+. Але для багатьох рішень, на зразок недоторканності, реформи Нацради з телебачення і т. д нам буде потрібно 300+ голосів. Ми категорично проти будь-якого розгойдування ситуації, але ми ж можемо запросити наших прихильників мирно вийти під Верховну Раду. І я хотів побачити, як в такому випадку хтось не проголосує за скасування недоторканності", — сказав співрозмовник у штабі Слуги народу.

Нагадаємо, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського, експерти розкрили цікаві деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський жорстко розкритикував Парубія за його "витівки" в Раді.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук розповів про Зеленском те, чого б ви ніколи не подумали.