У неділю, 21 липня у зоні проведення бойових дій на Донбасі двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Вони дістали поранення несумісні з життям і загинули на місці підриву.

Цю інформацію повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Трагедія сталася близько 8:25 під час висування на спостережний пост взводного опорного пункту у районі населеного пункту Щастя.

У повідомленні йдеться, що унаслідок вибуху були поранені ще двоє військовослужбовців. Їх евакуювали до міської лікарні. Стан їхнього здоров’я — задовільний.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, з'явилася інформація, що завдяки новим домовленостям Тристоронньої контактної групи в Мінську, на Донбасі з 00:00 21 липня почалося так зване "хлібне перемир'я". Даний режим перемир'я передбачає безстрокову заборону на будь-яке ведення вогню.

У документі, прийнятому ТКГ, вперше передбачено відповідальність за відкриття вогню. Щоправда, мова йде лише про "дисциплінарні заходи" та повідомлення про такі випадки Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Як повідомляв Знай.uа теракт на Донбасі: смертельна трагедія сколихнула Україну, поліція мобілізувала сили.

Знай.uа писав, пекельне перемир'я: на Донбасі загинули герої України, "боролися до останнього подиху".