Спеціальний представник та координатор Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір закликає українську владу якнайшвидше закрити розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, яке було скоєно ще в 2016 році, повідомляє RBC.ua.

За словами Арлема Дезира, не розкрита справа про вбивство Шеремета пагубно впливає на свободу слова і безпеку життя журналістів в Україні, а також поровокує нові подібні злочини.

"Через три роки вбивство Павла Шеремета залишається нерозкритим і продовжує впливати на свободу слова, свободу ЗМІ та безпеку журналістів. Українська влада зобов'язана забезпечити, щоб його вбивство, а також всі інші напади і вбивства журналістів переслідувалися за законом, а виконавці і замовники цих злочинів постали перед судом", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, Розлючений натовп насмерть забив чоловіка: зазіхнув на святе

Як раніше повідомляв Знай.ua, Головне за день суботи 20 липня: теракт на Донбасі, зникнення 12-річної дівчинки під Києвом і агітація у "день тиші"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав,"Хто вбив Павла? Три роки без відповіді": як Київ вшанував пам'ять журналіста Шеремета