В індійському штаті Мадхья-Прадеш натовп до смерті побила чоловіка, винного в убивстві павича. Інцидент стався в п'ятницю ввечері у селі Ласудия Атрі округу Нимуч.

Місцеві жителі побачили чотирьох осіб, які бігли по полях, і погналися за ними. В результаті вони схопили одного з втікачів і виявили у нього чотирьох мертвих павичів. Після цього натовп сільських жителів побив чоловіка і залишив його лежати в полі.

Поліція відвезла постраждалого до лікарні, де він пізніше помер. Як відомо, в Індії павич - національна птиц. Полювання і вбивство цих птахів заборонені.

Читай Знай.uа в оновленому чату Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Згідно з індійськими Закону про ліси від 1972 року, особи, визнані винними, можуть бути позбавлені волі на термін до семи років.
Уточнюється, що шокуючий інцидент стався всього через два дні після того, як трьох осіб з того ж району розділи і побили за те, що вони нібито викрали козу.

Нагадаємо, що 17-річний мешканець Кропивницького Руслан Коптєв створив спеціальний пристрій для очищення водойм від легкого сміття.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", більшість столичних річок опинилися під загрозою знищення – береги буквально завалені промисловими відходами, а у воду регулярно зливають нечистоти.

Також портал "Знай.ua" писав, що одне з найчистіших столичних столичних озер "Сонячне" з кожним роком все більше забруднюється.