Теракт на Донбасі: смертельна трагедія сколихнула Україну, поліція мобілізувала сили

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі мирного жителя в результаті обстрілу Красногіровки Донецької області.

"За фактом загибелі мирного жителя відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.258 Кримінального кодексу України (Терористичний акт)", - повідомили в поліції.

Під Києвом безслідно зникла 12-річна дівчинка: шукають всім світом, українців благають про допомогу

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Поліція оголосила розшук 12-річної дівчинки, яка зникла під Києвом. Інцидент стався у селі Білогородка, Києво-Святошинського району Київської області. 12-річна дівчинка Серік Анастасія не повернулась додому.

Зеленський терміново скликає силовиків: глави ГПУ, МВС, СБУ і поліції мчать до президента

Президент Володимир Зеленський закликав зібратися 23 липня генерального прокурора та інших правоохоронців, щоб доповісти про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

"Хто вбив Павла? Три роки без відповіді": як Київ вшанував пам'ять журналіста Шеремета

Сьогодні, 20 липня в Києві відбулася акція "Хто вбив Павла? Три роки без відповіді", присвячена третій річниці загибелі журналіста Павла Шеремета. Пам'ять загиблого журналіста вшанували на місці, де стався вибух його автомобіля, який забрав життя Шеремета. Люди принесли туди квіти.

Гучна тиша: хто засипає Україну агітацією в останній день перед виборами

В Україні розпочався день тиші перед парламентськими виборами. Це означає, що будь-яка політична агітація на вулицях країни заборонена. Проте реклама, яка за стилем нагадує агітацію партій "Європейська Солідарність", "Слуга народу", "Батьківщина", "Опозиційний блок" та інших, таки залишилася. Про це передає 24 канал.