Президент Володимир Зеленський сьогодні заслухав звіт ГПУ, МВС, СБУ і поліції, щодо ходу розслідування резонансного вбивства Павла Шеремета.

Про доповідь правоохоронних органів стосовно розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета повідомляє Офіс Президента у Facebook.

Очільник Нацполіції Князєв розповів, що слідством на місці трагедії вилучено значну кількість металевих фрагментів, такі ж частини вилучили із тіла Павла Шеремета.

На відео зафіксовано, як закладали вибуховий пристрій у автівку Шеремета. Далі показують рух автомобіля убивць середмістям Києва. Особи одягнуті в спеціальний одянг, щоб не було зрозуміло, хто вони.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Павло Шеремет
Павло Шеремет

Відпрацьовано понад 4 тисячі квартир, допитано понад 3 тисячі громадян, виконано 26 комплексних експертиз, отримано інформацію по 44 тисячах мобільних номерів. Аналогічна робота з цього питання ще триває.

Слідством висунено версію злочину - дестабілізація ситуації в Україні, помилка в обєкті злочину - власником автомобіля був не Шеремет, а його співмешканка. В 2016 році Шеремет і його кохана Притула побачили, що за ними стежать.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зазначити, що злочин досі залишається нерозкритим. Основними версіями щодо причини вбивства було названо професійну діяльність, а також неприязні стосунки та участь російських спецслужб.

Нагадаємо, 20 липня в Києві українці вшанували пам'ятьжурналіста Павлв Шеремета, який віддав життя за демократію

Як повідомляв портал Знай.ua, національний союз журналістів звернувся до Зеленського щодо розслідування справи про вбивство Павла Шеремета.

Також Знай.ua писав, представник ОБСЄ заявив, що нерозкрита справа вбивства Шеремета стримує свободу слова, ЗМІ та безпеку журналістів.