Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України в середу, 24 липня. Порівняно з показниками у вівторок, 23 липня, гривня трохи зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 25,63 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют НБУ на 24 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2563.0047 гривень;
- 100 євро – 2863.6452 гривень;
- 10 російських рублів – 4.0599 гривні.

Таким чином, долар подешевшав на одну копійку. При цьому євро знизився в ціні на 12 копійок, а вартість російського рубля з вівторка зменшилася на дві копійки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, долар до кінця літа може підвищитися, однак аналітики також прогнозують стабілізацію і зміцнення курсу гривні на ринку. Долар зараз підійшов до мінімального для цього року курсу валют.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.