Стало відомо, що моніторингова місія ОБСЄ, яка знаходиться на російських прикордонних пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" у Ростовській області, що межують з окупованою частиною Донбасу, помітила цивільну машину з труною на українсько-російському кордоні.

Про це вказується в щотижневому звіті місії за період 16-22 липня, опублікованому на офіційному сайті ОБСЄ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"19 липня о 3.50 Спостережна місія на прикордонному пункті пропуску "Донецьк" спостерігала за цивільною машиною, яка перевозила домовину, прив'язаний на верхній частині машини, яка прибула з України і перетнула кордон у бік Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того, згідно з інформацією, в середині машини помітили четверо пасажирів – дві жінки і двоє чоловіків.

Нагадаємо, що місія ОБСЄ зафіксувала відсутність 29 танків, 6 гаубиць і 9 мінометів у постійному місці зберігання озброєння.

Як повідомляв портал Знай.uа, представник ОБСЄ заявив, що нерозкрита справа Шеремета стримує свободу слова, ЗМІ та безпеку журналістів.

Також портал Знай.uа писав, що з 23 липня п'ять миротворців з України вперше візьмуть участь у багатопрофільній інтегрованій Місії ООН щодо стабілізації ситуації в Малі.