Відомий український журналіст Роман Цимбалюк заявив, що жителі країни-агресора Російської Федерації раз і назавжди повинні забути про поняття "братські народи" через окупацію територій Донбасу та анексію Криму.

Про це він сказав під час прямого ефіру радіостанції "Ехо Москви".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цимбалюк зазначив, що всі потуги з російської сторони налагодити контакт, зокрема, йдеться і про спроби російських пропагандистів влаштувати телемости, вже ніколи не зможуть змінити тон діалогу між українською державою та країною-агресором Росією.

Цимбалюк
Цимбалюк

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Я часто чую, що ми начебто якісь "брати" там або "родичі". Але що ж ми за "родичі", якщо ви окупували частину нашої країни? І це питання, незалежно від того, хто буде при владі в Україні, воно буде завжди актуальне. Слухайте, у нас же все по-справжньому. У нас сотні тисяч людей пройшли через війну! І ви думаєте, все може змінитися тому, що по "Росія 1" показали телеміст "Треба поговорити" і провели розбір радянських художніх і документальних фільмів? Я щось сумніваюся, що це якось вплине", – зауважив Цимбалюк.

Також Роман Цимбалюк прямо заявив, що ворожі настрої українців щодо Росії буде залишатися і далі, попри те, хто буде очолювати країну. За словами журналіста, Росія повинна нести відповідальність за свої злочини в Україні.

Нагадаємо, "Би*ло українське": нахабна сепаратистка "ЛНР" довела земляків до сказу, скандальне відео.

Як повідомляв Знай.uа, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу.

Знай.uа писав, Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?"