Російська телеведуча Дана Борисова потрапила у список осіб, якими заборонили в'їзд в Україну. Їй не можна відвідувати нашу державу протягом трьох років.

Про це повідомили у прес-службі Служби безпеки України у відповідь на запит "Детектора медіа".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На сьогодні запитуваній вам особі заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки", – йдеться в повідомленні.

У відомстві також додали, що такі заходи були прийняті в інтересах забезпечення національної безпеки України. Водночас, в СБУ не уточнили, коли саме телеведучій заборонили в'їзд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дана Борисова
Дана Борисова

Дана Борисова відвідувала анексований півострів Крим у 2017 році. Тоді вона назвала його "російським". Однак зовсім недавно Борисова була у Києві. До того ж вона вихвалялася, що не мала жодних проблем при перетині кордону України з Росією.

"До речі, про зустріч з прикордонниками й митницею. Вони заходили двічі, о пів на третю ночі та пів на сьому ранку, задавали, звичайно питання і трохи потрусили речі 😃🤷♀️Але впустили в Київ, спокійно, тихо і мирно 💕☔️Так що всі сюди 👍👍", - написала в дописі про Київ Дана Борисова.

Російська телеведуча навіть опублікувала на своїх сторінках у соціальних мережах фото на Майдані Незалежності. Інформацію про заборону в'їзду в Україну Дана Борисова поки не прокоментувала.

Нагадаємо, Притула з "Голосу" Вакарчука накинувся на любителів Путіна в Україні: "Промивають мізки людям".

Як повідомляв Знай.uа, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу.

Знай.uа писав, Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?"