Міжнародний суд-арбітраж у Лондоні в суперечці про оплату випущених українським ПриватБанком до націоналізації двох випусків єврооблігацій на суму близько 335 млн доларів виніс рішення на користь їх власників. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерело.

При цьому він встановив кілька обмежень. Один з власників єврооблігацій заявив, що згідно документації, опублікованої Trustee 22 липня, на виплати будуть впливати два фактори: особистість власника облігацій та дата їх покупки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами джерела, у відсутність повної документації мова йде про намір виділити пов'язаних і не пов'язаних з ПриватБанком осіб. Щодо дати, то умови виплат можуть відрізнятися для власників єврооблігацій, які придбали їх після 14 червня.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що ФБР веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського стосовно можливих фінансових злочинів, включаючи відмивання коштів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київський апеляційний суд дозволив Ощадбанку виконати рішення Арбітражного трибуналу в Парижі на отримання компенсації від Росії.

Також портал Знай.uа писав, що Печерський районний суд Києва зняв арешт з нерухомості українського олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського.