Стало відомо, що у недільну ніч, 28 липня, окупаційні Росією війська обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду "Мар'їнка" в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні, 28 липня, о 00:15 збройні формування РФ і її найманці порушили режим припинення вогню. Зокрема, вони здійснили обстріл КПВВ "Мар'їнка", застосувавши при цьому крупнокаліберну зброю. Близько п'яти одиночних пострілів були випущені по КПВВ, один з яких - наскрізний отвір, куля лежала з зовнішньої сторони після пробиття другої стінки модуля", - повідомляється в пресі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що бойовики порушили режим припинення вогню приблизно в 00:15 і здійснили близько 5 одиночних пострілів у бік КПВВ. До того ж, один із снарядів потрапив в модуль співробітників контрольного пункту. Вогонь вівся з напряму терикону "Крокодил".

"Українські захисники вогонь не відкривали, оскільки стабільно дотримуються режиму припинення вогню. Українська сторона спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін закликає збройні формування Російської Федерації і їх найманців припинити свої провокації і дотримуватися існуючих домовленостей", - повідомляється у прес-центрі ООС.

Нагадаємо, що здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців.

Як повідомляв портал Знай.ua відомо, про що поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Також портал Знай.ua писав, Десятки українців вирвали з путінського пекла.