Жахлива трагедія трапилась вчора, коли троє українських військових їхали в автомобілі "ГАЗ-66" у Мар'їнці. По українських героях підло відкрили прицільний вогонь. Для одного із воїнів він виявився смертельним, на жаль.

В прес-центрі Об'єднаних сил повідомили імена загиблого і двох поранених військових Збройних сил України в результаті вогню із протитанкового ракетного комплексу в Мар'їнці.

Як повідомив представник прес-центру Олексій Жуганов, вчора в 11:00 в місті Мар'їнка ворог підступно відкрив вогонь із протитанкового ракетного комплексу по автомобілю "ГАЗ-66".

"В результаті цього старшина Антон Примушко, сержант Денис Шаповалов і солдат Руслан Кондратюк були поранені. Їм відразу була надана невідкладна медична допомога. Поранення водія Руслана Кондратюка виявилися несумісними з життям. Життя інших поранених нічого не загрожує, вони проходять лікування у військовому госпіталі", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, радник Путіна терміново скликав ватажків бойовиків "ДНР": у Києві вибори. Терористи готуються до "великої війни" з Україною. Радник російського президента Владислав Сурков зібрав в Москві нараду так званих "добровольців" Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, радник російського президента Владислав Сурков провів секретну нараду з ватажками "ДНР / ЛНР" про подальшу долю псевдореспублик.

Також Знай.ua писав про те, що На складі боєприпасів пролунав страшний вибух: багато загиблих і постраждалих.

Двоє солдатів загинули в результаті вибуху на складі боєприпасів люксембурзької армії в Вальдгофе в комуні Нидеранвен. Як повідомило видання L’essentiel, вибух прогримів в четвер вранці близько 10:30.

Крім двох загиблих також двоє постраждалих. Їх госпіталізували. Один з постраждалих у критичному стані.