Радник російського президента Владислав Сурков зібрав в Москві нараду так званих "добровольців" Донбасу.

Посібники окупантів провели зустріч в п'ятизірковому "Президент-готелі", розташованому поруч з Кремлем. Про це повідомляє сепаратистський телеграм-канал WarGonzo. Як відомо, російська влада використовує готель для проведення офіційних міжнародних заходів.

Своє зборище терористи назвали нарадою "Ради командирів Союзу Добровольців Донбасу".

Зокрема, в засіданні взяв участь бойовик Олександр Бородай, який керував першою окупаційною "адміністрацією" в Донецьку.

На зібранні терористи обговорювали "план дій" щодо виборів в Україні.

"У розпал виборчих перегонів від Києва можна чекати чого завгодно. У разі, якщо ситуація вимагає цього, ми мобілізуємо добровольчі рух в найкоротші терміни", - заявив Бородай.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Терористи готуються до "великої війни" з Україною, вони відкрито заявляють про те, що будуть "вирішувати питання військовим шляхом" .

"Україна в будь-який момент може піти на будь-які кроки, в тому числі, і на" велику війну ". І наше завдання - підтримувати мобілізаційний ресурс. Особисто я впевнений, що все одно доведеться до кінця вирішувати питання військовим шляхом", - заявив він

Як зазначається у повідомленні сепаратиського видання, Сурков пообіцяв надати терористам допомогу.

Як відомо, Сурков відповідає в адміністрації Путіна за відносини з Україною. Його називають неформальним куратором окупантів, які воюють на Донбасі. Він не раз відвідував заходи, організовані Бородаєм.

Нагадаємо, радник президента Росії Сурков назвав "путінізм" ідеологією майбутнього.

Як повідомляв портал Знай.ua, радник російського президента Владислав Сурков провів секретну нараду з ватажками "ДНР / ЛНР" про подальшу долю псевдореспублик.

Також Знай.ua писав, Сурков заганяє на Донбас "кадировців" для зміцненн свого впливу.