Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України у вівторок, 30 липня. Порівняно з показниками у понеділок, 29 липня, гривня значно зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 25,25 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют НБУ на 30 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2525.2582 гривень;
- 100 євро – 2807.8346 гривень;
- 10 російських рублів – 3.9755 гривні.

Таким чином, долар став дешевше на 18 копійок. При цьому євро знизився в ціні на 26 копійок, а вартість російського рубля з понеділка зменшилася на 5 копійок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, долар до кінця літа може підвищитися, однак аналітики також прогнозують стабілізацію і зміцнення курсу гривні на ринку. Долар зараз підійшов до мінімального для цього року курсу валют.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.