Як стало відомо, вдень у понеділок, 29 липня, в селі Русаки Київської області сталася трагічна ЧП. Повідомляється, що в колодязі водонапірної башти водного господарства троє чоловіків втратили свідомість. На це місце події викликали рятувальників у 13:12 дня. Про це доповіли в ДСНС Київського регіону.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що рятувальники, які виїхали на місце події змогли з'ясувати, що чоловіки в колодязі є працівниками комунальної служби. Там вони проводили планові роботи по заміні задвижки. Співробітники служби порятунку в респіраторах спустилися в колодязь за постраждалими. У момент підняття першого чоловіка, 1986 року народження, прибула на місце карета швидкої допомоги. Але, на жаль, медики лише констатували його смерть.

Також ще двох чоловіків 1975 року народження витягли на поверхню з ознаками життя та передали медпрацівникам карети швидкої допомоги. У кінцевому підсумку, після надання першої медичної допомоги їх відвезли в лікарню, проте по дорозі вони померли.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що харківських студентів "нагріли" на ремонті.

Як повідомляв портал Знай.ua, розповіли, як треба діяти, якщо сусіди затопили квартиру.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві комунальна служба розрили велику яму і поїхали.