Нещодавно президент Володимир Зеленський вирішив скасувати дороговартісний військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти віддати українським воїнам у вигляді премій. Замість самого параду буде марш гідності за участі українських військових.

Інформаційний портал Знай.uа оперативно повідомив цю інформацію й вирішив запитати, чи підтримують українці нововведення президента Зеленського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

👇👇👇

Geplaatst door Знай.ua op Dinsdag 30 juli 2019

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Переважна більшість користувачів соціальної мережі Facebook підтримала ідею проведення ходи гідності замість помпезного параду. Звичайно, знайшли й ті, хто підтримує традицію, яку ввів колишній президент Петро Порошенко. Вони заявляють, що необхідно показувати велич України за допомогою параду.

Однак варто зазначити, що перший військовий парад на день Незалежності 24 серпня було проведено у той період, коли тривав так званий Іловайський котел. Саме тоді на Донбасі полягло багато українських захисників, поки тоді чинний Головнокомандувач Порошенко стояв на параді.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".