Студенти Одеського національного медичного університету звернулися до Кабіну у відкритому листі. Відповідний пост був опублікований на сторінці в Facebook установи.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні атмосфера в медуніверситеті така, що говорити правду і висловлювати свою думку – небезпечно, але знати і мовчати про злочини – підло, негідно звання педагога. Якщо викладачі, а це дорослі і успішні люди, які знаходяться в своїй країні, на своїй батьківщині, знають її законів, мають підтримку рідних і близьких, бояться, то що тоді говорити про студентів, а особливо – про іноземців. Цей лист - звернення до всіх педагогів Одеського національного медичного університету. І воно – колективне нам звинувачення, тому що всі ми винні в сформованій ситуації. Винні своєю боягузтвом і нерішучістю", - сказано в листі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Студенти зазначили, що вихід із ситуації бачать лише в тому, що "колектив повинен зупинити шабаш рейдерів, поставити крапку у протистоянні купки зацікавлених осіб - екс-ректора і його прихильників - до Міністерства охорони здоров'я".

Ось такий крик душі студентів міжнародного факультету Одеського національного медичного університету на днях з'явився в...

Geplaatst door Одеський національний медичний університет - ОНМедУ op Maandag 29 juli 2019

Нагадаємо, в Одесі розгромили улюблене місце малюків, городяни в жаху.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі заарештували скандальних дружків Труханова.

Також портал Знай.ua писав, в Одесі закривають популярні пляжі.