Пенсійний фонд України опублікував в мережу відео ряд, в яких розповів українцям про важливих питаннях. Де зокрема, в ПФУ надали інформацію про пенсійний вік і страховий стаж, про пенсійне страхування, електронному пенсійному посвідченні, заробітної плати в конвертах тощо. Всього Пенсійним фондом було створено сім відео.

Для того, щоб громадяни України могли отримувати пенсію, у них повинен бути певний страховий стаж. Це період часу, протягом якого громадянське обличчя справляло оплату страхових внесків.

В ПФУ розповіли як залежить пенсія українців щодо страхового стажу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українці здатні вийти на пенсію по досягненню віку 60-65 років. У Пенсійному фонді пояснили, скільки необхідно мати пенсійного стажу, щоб вийти на пенсію в 2019-2028 роках. Також у Пенсійному фонді розповіли, що робити людям, у яких немає потрібного стажу, коли їм виповниться 60 років.

Також у ПФУ повідомили, що робити українцям, які офіційно не працевлаштовані та не є найманими особами, або ж працюють в країнах, з якими не укладено спеціальний договір працевлаштування.

Так само у відеоролику йдеться про переваги електронного пенсійного посвідчення.

Пенсійний фонд розповів чому легальна зайнятість має перевагу.

Крім того, в ПФУ пояснили головні мінуси зарплати в конвертах. Зокрема "чорна" зарплата не враховується при нарахуванні пенсій.

У Пенсійному фонді закликали українців замислитися про свою пенсію змолоду.

Нагадаємо, Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА: "Якщо щось буде не так..."


Як повідомляв раніше Знай.uа, що навіть з пішохідним мостом Кличко напартачив.


Також Знай.uа писав про те, що на кордоні з'явився незвичайний атракціон.