Патрулі Нац-гвардії України з'являться у всіх містах країни з 1 серпня.

Про це зазначається у публікації прес-служби Міністерства внутрішніх справ України на просторах Facebook.

"З 1 серпня 2019 року військовослужбовці Національної гвардії України будуть виконувати завдання з охорони громадського порядку у складі самостійних піших патрулів. Таким чином піші патрулі, будуть знаходиться на вулицях міст, зокрема на центральних вулицях і стежити за порядком. У разі необхідності будуть приймати рішучі дії по захисту населення.

До цього гвардійці несли службу тільки спільно з співробітниками Національної поліції.Тепер же їм дали можливість знаходиться в патрулі самостоятельнимы пішими групами без співробітників поліції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У такому форматі для забезпечення правопорядку на вулицях міста буде залучено близько 2000 патрульних солдатів, 100 автомобілів і 100 службових собак. Гвардійці будуть патрулювати п'ять днів на тиждень по шість годин в день", - розповідає міністерство внутрішніх справ у своєму повідомленні.

Нагадаємо, Пилипишин нажив мільйони за рахунок бюджету столиці.


Як повідомляв раніше Знай.uа, принц Гаррі розповів, скільки дітей у його родині.


Також Знай.uа писав про те, що Євген Рибчинський попередив Зеленського про біду.