Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки у приміщеннях Держпідприємства "УкрАероРух". Також НАБУ обшукує помешкання проживання його службових осіб.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слідча дія санкціонована і здійснюється в межах розслідування можливого зловживання посадовцями "УкрАероРуху", - відзначили у відомстві.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Посадовці розмістили понад 400 млн грн держпідприємства на рахунках ПАТ "Платинум Банк", визнаного неплатоспроможним.

Детективи НАБУ займалися розслідуванням зазначених фактів з листопада 2017 року. У відомстві також додали, що наразі це вся інформація, яку у бюро можуть повідомити з огляду на необхідність збереження таємниці слідства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

НАБУ
НАБУ

У ДП у свою чергу повідомляють, що повністю співпрацюють з працівниками НАБУ в рамках провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) ККУ.

"Зі свого боку ми повністю співпрацюємо з працівниками НАБУ та готові всіляко сприяти у проведенні необхідних заходів задля можливості повернення втрачених коштів з "Платинум Банку", - заявив керівник "Украероруху" Олександр Доценко.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенку тонко натякнули, що гратися з ДБР - марна справа: "У в'язниці все дізнаєтеся".

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".