Нещодавно глава Офісу президента Андрій Богдан дав брифінг, де розкритикував мера Києва Віталія Кличка. Він стверджує, що міський голова Києва Віталій Кличко не контролює столичну раду. Окрім того, Богдан додав, що йому пропонували хабар за те, щоб "не чіпати" Кличка.

Через заяву про хабар Віталій Кличко звернувся з заявою до НАБУ. Чинний мер Києва вимагає розслідування справи.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"30 липня на прес-конференції керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив ЗМІ, що йому, в розмові, пропонували 20 мільйонів доларів хабаря. І, нібито, зазначена розмова була здійснена в інтересах Київського міського голови, тобто - в моїх інтересах. Я не уповноважував жодну особу на такі "переговори"! А такі висловлювання пана Богдана, який є керівником Офісу Президента України, підлягають перевірці в рамках досудового розслідування, оскільки можуть свідчити про вчинення кримінальних злочинів", - заявив Кличко.

Кличко сподівається, що Богдан сприятиме розслідуванню. "Якщо, звісно, керівник Офісу президента України сказав журналістам правду", - додав він.

Зазначимо, що Офіс президента Володимира Зеленського домагається звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації – чи через подання Кабінету міністрів, чи через відставку самого Кличка, який одночасно очолює Київраду.

Нагадаємо, що Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Кличка підловили на масштабній схемі: гучний скандал прогримів на всю країну, українці штурмують суди.