Політтехнолог Сергій Гайдай заявив, що столиці України не щастить з мерами. За його словами, Віталій Кличко, безперечно, великий спортсмен. Його досягненнями у цій сфері можна тільки захоплюватися. Але – велика зірка боксу не стала великою зіркою-мером. У нього немає навичок управління містом, вважає політтехнолог, велика кількість киян незадоволені тим, що відбувається в столиці.

Про це повідомляє Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На жаль, панує комерційний підхід до експлуатації київських ресурсів. Не веломережа, не зелені зони, а не архітектурна концептуальність міста, а забудовники, забудовники, забудовники. У мене є особиста претензія до пана Кличка", - заявив політтехнолог.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це проект розв'язки на Шулявці, який придумав київський інженер. Кличко знає про цей проект, знає, що його підтримує київська громада, але його бажання віддати все за корупційною схемою своєму другові-забудовнику – найсильніше", – сказав Гайдай.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Навіть з пішохідним мостом Кличко напартачив, зазначає експерт. Ідея такого моста і сам проект – цікаві, однак реалізація в кращих традиціях Києва, кульгає. Міст вийшов неякісним і потребує постійного ремонту.

"Кличко давно перетворився з зірки боксу у ще одного корумпованого мера Києва, який не дає цьому місту розвитку", – резюмує експерт.

Нагадаємо, що вибори до Ради: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".