"Асоціація платників податків" звернулася до департаменту внутрішнього контролю та аудиту КМДА через корупційний скандал щодо Київського велотреку. Про це пише журналіст Сергій Бригадир на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже сьогодні зареєстровано звернення в департамент внутрішнього контролю та аудиту КМДА з метою отримати висновок про ефективність використання понад 120 000 000 гривень з бюджету міста Києва при реконструкції велотреку компанією "Житлоінвестбуд УКБ" яку на момент реконструкції очолював нинішній заступник голови КМДА пан В'ячеслав Непоп", - сказано в повідомленні.

Стосовно ситуації навколо ймовірного розкрадання коштів на реконструкції Київського велотреку - отримали підтримку від...

Geplaatst door Сергій Бригадир op Woensdag 31 juli 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зазначити, що 25 травня 2017 року голова КМДА Віталій Кличко і його заступник В'ячеслав Непоп відкрили реконструйований компанією "Житлоінвестбуд УКБ" велотрек. Вартість реставрації обійшлася у 120 мільйонів, однак стан будівлі залишається плачевним.

Нагадаємо, кияни підловили Кличко на мерзенній схемі, терпець увірвався.

Як повідомляв портал Знай.uа, фірма Володимира Кличка купила будинок у центрі Києва.

Також портал Знай.ua писав, скандальний Печерський суд відкрив полювання на ЗМІ, хто опинився під прицілом.