Пасажири все частіше скаржаться на якість послуг, які надає "Укрзалізниця", а Євген Кравцов отримує вигуки обурення з завидною регулярністю. Ось і зараз одного з пасажирів спостигла доля, коли за шалені гроші він отримує такі послуги, що без сліз не поглянеш.

Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"
Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У фірмовому поїзді до Одеси українця на Андрія чекав "сюрприз" від "Укрзалізниці" у вигляді жахливо брудної постільної білизни, яке не може не викликати напад нудоти.

"Пост 18+. Укрзалізниця, Євген Кравцов, WTF? Це фірмовий поїзд до Одеси, на хвилиночку. Ця постіль могла трапитися кожному пасажирові, але вона, на Ваше "щастя", дісталася мені ... Після перегляду фото не блювати" - повідомляє Андрій.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Пост 18+ @Укрзалізниця Євген Кравцов WTF? Це фірмовий потяг до Одеси, на хвилиночку 🤔 Ця постіль могла трапитися...

Geplaatst door Andriy Yakovyn op Dinsdag 30 juli 2019

В коментарях стали відзначатися небайдужі українці. Деякі навіть намагалися жартувати на цю тему:

"Тримайся, друже", "Іди до провідника - нехай змінить і в книгу скарг відразу", "Ох, я б влаштувала там Армагедон", "Яка гидота", "Воно завжди таке брудне", "Це жесть. І впевнена, що камера телефону не передає всієї "краси". Коли? Коли цей жах закінчиться?!Прикро що ми живемо в такій жо...", " Керівництво залізниці вважає, що вони продають квитки за дуже заниженою вартістю, яка не відповідає дійсності. Ти скільки платив за квиток? Я за один купейний квиток Львів - Дніпро 908 грн. І мені в обличчя сказали, що це мало. Причому, це був чиновник залізниці.
І це один квиток. Всі купе 3 632 грн. Якщо порівнювати з готелем, вартість добового проживання, наприклад, в Holiday INN Kyiv в номері категорії екзекьютів. А це 4-х зірковий люксовий готель."