У п'ятницю, 2 серпня, народився герой України, один загиблої на Євромайдані Небесної сотні Сергій Нігоян. Про це пише блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Йому могло б виповнитися 26 років. Але Серьожа назавжди залишився 20-річним. Він не мріяв про владу, посади і багатство. Сергій просто щиро любив Україну. І віддав за неї своє життя. Він залишився у нашій пам'яті і наших серцях. Його глибокі очі і проникливе декламування Шевченко я особисто буду завжди пам'ятатиму. Для мене він не просто герой, а символ мужності та сили духу. Спи спокійно Сергійко. Ми тебе ніколи не забудемо", - написав Шнайдер.

Сегодня день рождения у Сергея Нигояна. Ему могло бы исполнится 26 Лет. Но Сережа навсегда остался 20-Летним. Он не...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 2 augustus 2019

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, у справі розстрілу Євромайдану з'явився несподіваний підозрюваний.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд пояснив, чому відпустив головного підозрюваного у розстрілі Євромайдану.

Також портал Знай.ua писав, Межигір'я "розпилюють" після втечі Януковича.