Стало відомо, що в п'ятницю, 2 серпня, в анексованому кримському селі Тімірязєве (Джанкойський район) була убита рідна людина делегата Курултаю кримськотатарського народу Рустема Эннанова Ельмар Куртсеїтов. Деталі "Крим.Реалії" повідомив кримськотатарський активіст Заїр Смедля.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Судячи з його слів, ця подія сталася прямо на очах у неповнолітньої рідної доньки Куртсеїтова. У загиблого двічі вистрілив з рушниці його сусід. Потім неадекват підпалив усе своє майно: сарай, гараж з машиною і будинок, в якому покінчив з собою.

"Це в 5:00 – 6:00 ранку було. Він вийшов. Відразу вистрілив два рази. Один раз вистрілив в ліве око. Швидше за все, він вже від одного пострілу загинув. Другий – вже в груди", – розповів активіст.

До того ж, Смедля вважає, що потенційний вбивця жив один, і страждав якимось психічним розладам. Але, навіть незважаючи на це копи не вилучили у нього зареєстровану зброю.

"Чоловік взагалі психічно не здоровий був. Стійке почуття заздрості було... Весь будинок у нього обкладений камерами відеоспостереження", – доповнив Заїр.

Також він зазначив, що сусід убитого неодноразово викликав поліцію. Копи з'ясували, що його слова – вигадки.

"Поліція вже ставилася до нього як до психічно хворій людині. Однак, зброю у нього не вилучили. Щоб вилучити зброю, треба було б направити на психологічну експертизу. Цього не зробили", – прокоментував Смедля.

На місці злочину працювали співробітники так званого слідчого комітету Росії і поліції Криму.

Варто відзначити, що 3 серпня відбудеться похорон Ельмара Куртсеїтова.

Нагадаємо, що під Києвом юнак розправився з коханими і покінчив з собою.

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі був убитий бізнесмен в Харкові.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові схопили жорстокого вбивцю.