У четвер, 1 серпня, в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренка, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе. Відповідне відео з'явилося на сторінці одесита Миколи Романовського.

Варто відзначити, що Сидоренко опинився в Одесі не просто так. Його відправили в управління патрульної поліції Одеської області після коррупційного скандалу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, комбат сидів у кафе в стані алкогольного сп'яніння. У якийсь момент він вступив у конфлікт з іншим відвідувачем. На місце події викликали копів, які забрали Сидоренка у дільницю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У прес-службі Патрульної поліції повідомляють, що у чоловіка загострився психологічний розлад. За попередніми даними у нього в крові не виявлено слідів наркотиків.

"Антон нагороджений відомчою заохочувальною відзнакою-нагрудним знаком "За відзнаку в службі". Професійний, чесний, людяний, справедливий, вимогливий як до себе, так і до підлеглих, дисциплінований — саме ці якості характеризують Антона Сидоренка як особистість, і це можуть підтвердити його колеги, які разом з ним пліч-о-пліч несуть службу. Зараз у мережі поширюється вирване з контексту негативне відео за участю Антона Сидоренка, а саме — той момент, коли йому стало погано", – запевнили у прес-службі Патрульної поліції.

Антон Сидоренко — командир батальйону № 4 полку № 2 управління патрульної поліції Києва. У патрульній поліції несе...

Geplaatst door Патрульна поліція України op Vrijdag 2 augustus 2019

Нагадаємо, на Харківщині накрили небезпечну банду.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині монстр відправив друга в могилу, вистачило одного удару.

Також портал Знай.ua писав, молодого харків'янина звинуватили у найстрашнішому, замішані погони.