Заступник голови прокуратури Черкаської області Сергія Овчаренка Юрій Ковтун влаштував п'яний дебош у місцевому ресторані "Тарас Бульба". Відеодоказ інциденту опублікував голова черкаського Нацкорпусу Дмитро Кухарчук на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, інцидент стався 7 червня в ресторані, де відмічався день народження начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних справах ДБР прокуратури області Барбаша.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ковтун перепив і хотів влаштувати бійку, але його стримав іменинник. У заступника прокурора при собі був пістолет, який вдалося вчасно забрати.

Очманілі від безкарності, бухущі в сраку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. П‘ятниця, 7 червня. «Тарас Бульба». У Барбаша, начальника відділу процесуального керівництва по кримінальним справам ДБР прокуратури Черкаської області день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка , який в п‘яному угарі рветься в бій. Пістолет вдалося забрати, не ясно що воно з ним зробило б... Я поки що не отримав відео, де це чмо , діставши свій статевий орган намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки , що мають стояти на сторожі громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців. У четвер, 13 червня о 12:00 збираємось біля обласної прокуратури. Вимагаємо відставки Ковтуна і Овчаренко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Той самий Кухарчук op Dinsdag 11 juni 2019

Очманілі від безкарності, бухущі в ср*ку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. Пістолет вдалося забрати, не ясно що воно з ним зробило б...", - пише Кухарчук.

За словами активіста, Ковтун розстебнув ширінку і намагався помочитися на дівчат.

"Це виродки, які повинні стояти на сторожі громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців", - зауважив Кухарчук.

Юрій Ковтун

Нагадаємо, на Закарпатті лісовоз провалився в прірву, рятувальники насилу дістають тіла.

Раніше Знай.иа повідомляв, Саакашвілі озвучив розцінки на місця в партіях.

Також Знай.иа писав, з відомим журналістом по-звірячому розправилися серед білого дня.