Один із найпопулярніших продуктів виявився справжньою отрутою на столах українців. Виявилося, що вживати плавлений сирок популярної марки не можна.

Відповідне дослідження провели журналісти ТСН, повідомляє видання Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти таємно провели розслідування й побували на фабриці, де виготовляють сирок. Так, виявилося, що всіма улюблений плавлений сирок "Дружба", який зараз можна зустріти в будь-якому магазині України, не такий корисний, як свідчить склад на його упаковці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ідеалі плавлений сирок повинен складатися з декількох видів сиру, сметани, масла, сухого молока, солі плавників. Він на 100% повинен складатися з молочних жирів. Якщо все скласти до купи, то реальна ціна за один сирок буде варіюватися від 12 до 15 гривень.

Однак те, що журналісти побачили в цехах, наштовхує на зовсім інший склад улюбленого багатьма продукту.

"Підлога залита якоюсь сироваткою, на ній же лежать пакети з явною гидотою. Хмари цвілі, що викидає мільярди спор. Тут заражено все. У кращому випадку, для подальшої роботи підприємства цей цех спочатку варто було б спалити. Тому що відмити його вже неможливо. Але тут не миють, навпаки, це і є сировина для того, що в яскравій обгортці скоро потрапить на полиці магазинів", – сказано журналістами в сюжеті.

Експертиза виявила, що в плавленому сирку, на упаковці якого був написаний ідеальний склад, аж 85% немолочних жирів. У підсумку, виробникам фальсифікату після перевірок Держпродпотребслужба дала півроку на усунення недоліків та штраф за обман на маркуванні.

Нагадаємо, що в Харкові на дільниці помітили Януковича: "9 років минуло, не забули".

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали президентський літак, де Кучма, Ющенко та Янукович подорожували вперед ногами: відео.

Також портал Знай.uа писав, що українці емоційно відреагували на втечу Порошенка: "Очі б не бачили, краще не повертатися".