21 липня 2019 в Україні проходять позачергові парламентські вибори. Багато виборчі дільниці вже знайшли своїх героїв. Хтось рвав бюлетені, хто їх їв, а хтось і зовсім прикидався мертвим, так як повторив подвиг Парубія. Зазначимо, що спікер прийшов на виборчу дільницю без паспорта. Але, випадок у Харкові не зміг залишити байдужим нікого, адже там з'явився Янукович зразка 2010 року.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віктор Янукович
Віктор Янукович

В одній з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Facebook житель міста поділився фото, на якому стає ясно, що дух "легітимного" не відпускає багатьох. Виборець прийшов на дільницю з ручкою, на якій написано "Янукович - наш президент". Очевидно, вона залишилася з передвиборної агітації в 2010 році.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

В коментарях країнців попрактикувалися в почутті гумору:
"І у мене є така ручка, дуже зручна, але тільки для домашнього користування", "Президент Салтівки досі Янукович?" "Бідний Янукович, гикає з горя. Але давайте чесну при ньому було тяжко", "Агітація", "Вибір очевидний", "Вже 9 років пройшло , але ми не забули", "З старих запасів", "Коли ти проти системи", "Красава", "У мене теж є такий сувенір", "Поверніть Вітю емае що бл*ть відбувається, були часи", "Ніяк Яника ручки не допишуть", "Без Януковича нікуди", "Тільки ручки від нього і залишилися!", "Не встиг зламати"

Нагадаємо, Парубій жорстко зганьбився на виборчій дільниці - спікер прийшов голосувати без паспорта.

Також Знай.ua писав, у Києві поліція склала адмінпротокол на п'яного голову ДВК, який в такому стані перебував на робочому місці.