Сьогодні, 21 липня до 11:00 спікер Верховної Ради Андрій Парубій приїхав на виборчу дільницю у Будинок офіцерів без паспорта. Про це повідомляють "Вести".

Повідомляється, що голосування проходило в Центральному Будинку офіцерів Збройних Сил України. За даними спостерігача екзитполів по округу, в окрузі лідирують партії "Голос" і "Європейська Солідарність". Станом на 10:00 явка склала 100 осіб.

11:00 Парубій прибув на виборчу дільницю. Він поділився, що голосувати приїхав у вкрай позитивному настрої. Але невдовзі з'ясувалося, що спікер Верховної Ради забув найважливіше - паспорт. Журналісти запідозрили недобре, коли побачили, що той пішов в паралельному від виборчих кабінок напрямку. Пізніше вдалося поставити йому запитання безпосередньо, на що він відповів ствердно:

"Так, я забув паспорт".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Але прочекавши кілька хвилин, Парубій попрямував у напрямку кабінок з рішучим видом. Судячи з усього, за цей час паспорт йому привезли. Проголосувати йому все-таки вдалося.

Нагадаємо, результати виборів на мажоритарних округах в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, вибори в Україні будуть охороняти навіть з повітря.

Також Знай.ua писав, що хто засинає Україну агітацією в останній день перед виборами.