У Києві на "Площі зірок" поруч із ТРЦ "Гулівер" продовжують відкривати зірки відомим українцям. Днями на алеї встановили ще дві нові таблички: пам'яті легендарного музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) і в честь групи "Друга ріка".

На відкриття зірки приїхала вдова Кузьми, засновниця Фонду їм. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук і його донька. Дружина довела українців до сліщз своєю промовою і пригадала легендарного Кузьму Скрябіна. Присутні аж просльозились від емоційного виступу жінки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

"Не я повинна тут стояти і не я повинна сказати ці слова. Завжди, коли закінчувався концерт, Андрій казав "спасибі, люди". Дякую, Андрію, за те, що ти в наших серцях і душах. Спасибі тобі за те, що ти нам дав надію і віру, і кожному дав право бути таким, як ти, і щоб кожен мав право на помилки. І був справжнім патріотом своєї країни. Робимо світ кращим, бережемо рідних і пам'ятаймо: коли ми підемо звідси, життя триватиме і залишиться тільки те, що ми тут залишимо. Спасибі, люди, спасибі за підтримку", - сказала Світлана під час відкриття.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На заході були присутні музиканти гуртів "Скрябін" і "Друга ріка", акторка й телеведуча Яніна Соколова, звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко, співачка Руслана Лижичко.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, найкрасивіша пара шоу "Зважені та щасливі" заявила про розставання.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко шокувала фото 7-річної давності.

Також портал Знай.ua писав, знаменитий Холостяк Іраклі Макацарія показав новонароджених діточок.