В Одеській області 25 школярів потрапили у прикру ситуацію. Діти, які вирушили в похід до Дністровського лиману, стали заручниками негоди.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

У Головному управлінні Національної поліції Одеської області повідомили, що минулої ночі в Білгород-Дністровському районі рятувальники разом з поліцейськими визволяли з водяного полону юних спортсменів.

"Через потужну зливу заручниками негоди стали 25 вихованців дитячої юнацької спортивної школи, які в супроводі тренерів відправилися в похід і розбили наметове містечко неподалік від Дністровського лиману в районі села Південне", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правоохоронці спільно з батьками деяких дітей вивезли всіх у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав. Наразі ліквідація наслідків негоди триває.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У регіональному ДСНС відзначили, що рятувальники протягом доби понад 20 разів виїжджали на виклики, пов'язані з негодою. Із затоплених будинків відкачано сотні кубометрів води, з води витягнуто десятки автомобілів з людьми, в тому числі з дітьми.

Нагадаємо, раніше оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.

Також портал Знай.uа писав, що жахлива знахідка перелякала українців, просто біля церкви.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що дика стихія завдала нищівного удару, тисячі українців відрізані від цивілізації.