Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України у понеділок, 5 серпня. Порівняно з показниками у п'ятницю, 2 серпня, гривня притормозила своє падіння.

Якщо на п'ятницю Нацбанк опустив курс гривні майже на 33 копійки, то в понеділок, 5 серпня долар всього на 16 копійок. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Прекрасна новина!
Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Курс валют НБУ на 5 серпня

Національний банк України (НБУ) на 5 серпня 2019 року знизив курс гривні майже на 19 копійок - до 25,53 гривні за долар.

НБУ встановив офіційні курси валют на такому рівні:

- 100 доларів США - 2553,7711 гривні (+18,7792);

- 100 євро - 2836,2182 гривні (+38,3476).

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що, незважаючи на ці невеликі гойдалки курсу, від початку року курс гривні відносно долара зріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед усіх валют світу. Цю інформацію повідомляє Reuters.

Нагадаємо, новини зі США по "справі Скрипаля" обвалили російську валюту: рубль посипався після заяви Трампа

Як повідомляв портал Знай.uа, долар до кінця літа може підвищитися, однак аналітики також прогнозують стабілізацію і зміцнення курсу гривні на ринку. Долар зараз підійшов до мінімального для цього року курсу валют.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.